Hotel Niedersfeld ligt nog geen 10 minuten rijden van de pistes van Winterberg. Het grootste en bekendste skigebied van het Sauerland. Elke wintersporter kan hier zijn hart ophalen. Skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen: alles voor de perfecte wintersportvakantie!


Pistes voor alle niveaus
Met 34 skipistes op 7 verschillende bergen is er ontzettend veel te ontdekken.
De lengte van alle blauwe pistes in Winterberg bedraagt 14 kilometer en de totale lengte van de rode pistes is 12 kilometer. Voor de gevorderde wintersporters die nog meer uitdaging zoekt is er 1,5 kilometer aan zwarte pistes. Dit maakt het skigebied zeer geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs. Daarnaast is het een kindvriendelijk gebied en dus ideaal voor gezinnen die niet al te lang in de auto willen zitten vanuit Nederland.


Sneeuwzekerheid
Winterberg biedt elk jaar 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er genoten worden van een sneeuwvakantie. Het skioord beschikt namelijk over meer dan 250 moderne sneeuwkanonnen. Mocht de sneeuw niet zelf komen dat helpen de kanonnen om te zorgen voor een perfecte verse sneeuwlaag. Maar vanwege de hoge ligging van Winterberg sneeuwt het er ’s winters ook geregeld en blijft door de temperatuur de sneeuw goed liggen.


Bij het hotel Niedersfeld kunt u gratis gebruik maken van de ski-opbergruimte. En na een intensieve dag wintersport kunt u een heerlijke duik nemen in het binnenzwembad, genieten in de sauna of van een rustgevende wellness behandeling.

Boek nu uw verblijf in hotel Niedersfeld en geniet van dit prachtige wintersportgebied. Of lees meer over Winterberg.